Vandaag besteld, altijd met liefde gemaakt!

 

Hi, mijn naam is Lea, ik ben het gezicht achter Leaf the studio..

Na een afgeronde mode opleiding met veel creatieve vakken besloot ik nog een opleiding te gaan volgen en in de kinderopvang te gaan werken. Met een moeder die afgestudeerd is aan de kunstacademie ben ik van jongs af aan druk geweest met het ontwikkelen van mijn creativiteit. Na zelf twee prachtige kinderen te hebben gekregen was mijn wens om het moederschap met mijn creativiteit te combineren en voor mijzelf te beginnen. Zo is Leaf te studio geboren.

 

LEAF omdat mijn kinderen beide in september zijn geboren, de blaadjes weer van de bomen vallen en je, jouw huisje weer wat gezelliger gaat maken. Hopelijk met een illustratie of ander product van mij! LEAF omdat ik geboren en getogen ben in Friesland en Leaf, lief betekend. En Leaf omdat het de Letters van mijn naam bevat.

De mooie foto’s vol met herinneringen die ik dagelijks van jullie ontvang verwarmen mijn hart. Ik vind het een eer dat ik deze dierbare foto’s mag omzetten in een lijnillustratie en jullie wensen om mag zetten in een geboortekaartje voor jullie wonder.

 

Ik loop altijd over van ideeën die ik het liefste zo snel mogelijk uitvoer. Maar ik heb geleerd; mooie dingen komen met de tijd! Heb jij ook een leuk idee of wil je samenwerken? Stuur een mail naar info@leafthestudio.com. Ik kom graag met je in contact!

Liefs,
Lea