Vandaag besteld, altijd met liefde gemaakt!

Persoonlijke illustratie

 

Wat leuk dat je een persoonlijke illustratie bij mij hebt besteld. Ik heb nu al zin om voor jou aan de slag te gaan en er een mooi kunstwerkje van te maken.
Hieronder duidelijk en stapsgewijs alle informatie van het plaatsen van een bestelling op een rijtje en wat je van Leaf the studio. mag verwachten.

- Plaats een bestelling voor het juiste aantal personen en kies of je de illustratie digitaal of geprint wilt ontvangen
- Zodra de betaling is voldaan krijg je een bestelbevestiging in je mailbox, niet ontvangen? Check eerst je spam.
- Nadat je de bestelbevestiging hebt ontvangen mag je een mail met foto sturen naar info@leafthestudio.com

- Ik ontvang het liefst een originele foto, geen screenshot of bewerkte foto.- Twijfel je over welke foto het beste uit komt in lijntekening? Mail gerust alle foto's waar je over twijfelt. Ik denk graag met je mee!

- Binnen twee weken ontvang je jou illustratie op de mail. Je ontvangt twee mailtjes. De illustratie met achtergrond en zonder achtergrond. Mocht je de illustratie zelf willen afdrukken op een papier met een structuurtje dan adviseer ik de illustratie zonder achtergrondkleur te gebruiken.

- Ben je niet tevreden of wil je graag nog een aanpassing doorgeven? Ik verwijs je graag door naar het kopje 'ontevreden/retourneren' hierin vind je alle nodige informatie.

- Heb je ook een print besteld? Je ontvangt altijd eerst de illustratie digitaal. Na goedkeuring wordt de illustratie afgedrukt en verzonden. 

- Alle pakketjes worden verstuurd met POSTNL je ontvangt altijd een mail zodra je bestelling op de post is gegaan. 
- Hierna volgt een mail van POSTNL met de juiste track en trace code zodat jij je pakket kan volgen.

- Heb jij je bestelling ontvangen? Ik zou het leuk vinden als je hierover wat zou willen delen op Instagram zodat ik je berichtje in mijn stories kan delen.

 

Geboortekaartje en geboortekaartjes op maat

Wauw allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Super leuk dat je interesse hebt in een geboortekaartje gemaakt door Leaf the studio.
Op de website vind je een aantal standaard ontwerpen, hiervan kan ik de gedichtjes/zinnetjes, de lettertypes, de kleuren en natuurlijk de geboortegegevens aanpassen.
Maar de indeling van het kaartje blijft hetzelfde. 

Staat jou droomkaartje hier niet tussen? Geen probleem. Ik laat graag mijn creativiteit op jou wensen los!
Ik vind het zelf heel prettig werken om voorafgaand even te bellen, zodat ik jou een beetje leer kennen en ik jou persoonlijke wensen beter in kaart kan brengen.
Mocht jij liever al jou wensen via de mail door geven dan is dit ook helemaal prima. Samen maken wij het allermooiste kaartje voor jullie wonder!

Extra mogelijkheden om het kaartje helemaal af te maken zijn stickers en postzegels op maat. Heb je hiervoor interesse geef dit aan in de mail of in onze call waarin we jou wensen van a tot z doornemen.

 

Branding

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Jou idee om zetten in een logo, highlights voor je Instagram, stickers en kaartjes voorbij de bestelling zodat je eenheid kan creëren en klanten jou bestelling echt ontvangen als cadeautje, helemaal leuk!

Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van jouw wensen. Ik bied hiervoor drie verschillende pakketten aan. 
Neem voorafgaand aan je bestelling even contact op via de mail zodat we of via de mail of via een call jou wensen in kaart kunnen brengen en zo ook de kosten kunnen berekenen.

 

Een ander idee?

Vind jij mijn stijl mooi en heb jij een ander idee? iets wat ik niet aanbied op mijn website maar waarvan jij denkt dat ik jou mee kan helpen?
Helemaal leuk, ik hoor graag wat jou ideeën zijn zodat we hopelijk tot een mooie samenwerking komen!