Vandaag besteld, altijd met liefde gemaakt!

Ontevreden / retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met je ontvangen bestelling. Voor ons is het, het allerbelangrijkste dat jij helemaal tevreden bent met jouw aankoop.
Wil je graag een product van ons retourneren of heb je een klacht? Neem dan eerst contact op via de mail zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
Als we er niet uit komen dan mag je jouw product binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Leaf the studio. is niet verantwoordelijk voor gemaakte retour kosten of het zoek raken van een pakket. Wij verzoeken je altijd gebruik te maken van een track en trace code bij het retour sturen van je bestelling.

Ruilen

Wil je liever een andere poster ontvangen omdat hij toch niet zo mooi in de kamer kleurt of wil je liever een cadeaubon ontvangen zodat je die later kan besteden?
Dit is zeker mogelijk. Neem contact op via de mail, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Retouren illustraties

Het is niet mogelijk om een illustratie die ik speciaal voor jou, op basis van een persoonlijke foto heb gemaakt te retourneren.
Ben je niet helemaal tevreden over de illustratie die ik voor jou heb gemaakt?
Ik maak kosteloos twee aanpassingen voor je. Mocht je meer aan willen passen, reken ik hiervoor €5,- euro per aanpassing.
Aanpassingen aan de vorm dienen voorafgaand in de mail te worden doorgegeven. Deze vallen niet onder de twee kosteloze aanpassingen.

Retour persoonlijk ontwerp/geboortekaartje/branding

Wanneer jij bij mij een geboortekaartje op maat besteld, een logo, stickers of andere branding gerelateerde producten vind hieraan vooraf altijd een persoonlijk telefoon gesprek plaats waarmee ik jou wensen extra goed in kaart kan brengen en jou ook een beetje kan leren kennen. Mocht je daarna niet tevreden zijn met de ontwerpen die ik aanlever, zoeken we net zo lang door tot we een passende oplossing gevonden hebben.